de vrolijke slak

De vrolijke slak

De vrolijke slak is gemaakt in België in een regenachtige week. Vastgeplakt aan de stoel werd hij bruut wakker geschud bij het verplaatsen naar het gras en eenmaal actief opzoek naar een ander chill plekje, greep ik de kans (en mijn camera) om dit moment vast te leggen. Het gras was nat, dus languit ervoor gaan liggen was geen optie. Hier en daar wat proberen met de instellingen, camera laag en schieten maar! Beetje een positie-op-de-gok-foto, maar wel gelukt. Nooit gedacht dat een slak een smiley face zou hebben 🙂 .

Mag ik deze hebben?

Ik bied deze foto ook te koop aan! Je kunt hem vinden door op deze link te klikken.

Specs:

Camera: Nikon D3200

Lens: Sigma 18-300 mm f/3.5-6.3 DC MACRO OS HSM

Filter: Mentter HD CPL

Instellingen: P-stand, Diafragma f/6.3, Sluitertijd 1/40 sec., Iso 100, Belichtingscompensatie -0.7