Rossig en dik ingepakt

Deze kou is best te overleven met een lekker warm zonnetje op je snoet. En dus werd het weer eens tijd voor schatzoeken voor volwassenen (geocaching). Dagje vrij van het werk, vriendje mee, camera inpakken (uiteraard) en crossen naar de Posbank. Prachtig om te zien hoe het gebruikelijk paarse landschap zo omgetoverd kan worden naar een pakket slagroom (en ijsbaan). En dan was dit nog niet eens verse sneeuw! En het extra leuke van dit stukje natuurgebied: je kunt lekker rondstruinen tussen de wilde beestjes. Zo dus ook bij dit ‘koetje’! Ik bleef nog wel eventjes schuilen achter het hek, want baby-lief werd goed bewaakt door mama. Maar met genoeg geduld en mama net buiten beeld, kon ik het beestje toch lekker goed in beeld krijgen.

Ohja en de schat hebben we ook nog gevonden 🙂 .

Ik bied deze foto ook te koop aan! Je kunt hem vinden door op deze link te klikken.

Camera: Nikon D7200

Lens: Sigma 105 mm f2.8 EX DG MACRO OS

Filter: –

Instellingen: P-stand, Diafragma f/5, Sluitertijd 1/400 sec., Iso 400, Belichtingscompensatie +0.3