Yes! Eindelijk lente!

Op zo’n prachtige dag als vandaag (hoewel de bewolking hier nu weer wat dominanter is geworden) kun je eigenlijk niet binnen blijven zitten als het niet hoeft. Dus ik besloot mijn spullen te pakken en naar het dichtstbijzijnde park te gaan in de hoop wat bloeiende natuur tegen te komen. Ik kwam er al gauw achter dat deze tijd van het jaar nog nét te vroeg is om de echte lente goed te kunnen spotten, maar het warme zonnetje maakte het helemaal niet vervelend om met geduld op een bankje te gaan zitten en niks te doen. Na wat vogelfotografiepogingen kwam ik langs een klein stukje park vól met bloemen en de bijbehorende bijen. Deze beestjes zitten natuurlijk voor geen meter stil wat inhoudt dat je ook hiervoor wat geduld moet hebben. Maar aangezien bijen niet zomaar steken en ze toch te druk waren met snoepen, heb ik toch mooi dit plaatje kunnen creëren. Krijg je hier niet ook een lentegevoel van?

Ik bied deze foto ook te koop aan! Je kunt hem vinden door op deze link te klikken.

Camera: Nikon D7200

Lens: Sigma 105 mm f2.8 EX DG MACRO OS

Filter: –

Instellingen: A-stand, Diafragma f/3.5, Sluitertijd 1/400 sec., Iso 100, Belichtingscompensatie +0.7