Wat kijk jij

Een foto uit de dierentuin in Antwerpen. In dit geval was het best lastig om door de spijlen heen te fotograferen én tegelijkertijd het juiste moment vast te leggen. Stiekem kreeg ik de waas van één van de spijlen niet weg door alleen wat van de foto weg te snijden en dus ben ik een beetje gaan cheaten met photoshop. Normaal gesproken ben ik meer een fan van direct perfecte foto’s maken, tenzij het een toevoeging geeft aan de foto. Ik heb er nu een zekere lomo-camera-effect aan toegevoegd plus een vignet om de randen nog net iets donkerder te maken zonder dat het storend zou zijn (en je daarmee dus lekker de vervelende spijlen weg kunt laten snoepen).

Camera: Nikon D3200

Lens: Sigma 18-300 mm f/3.5-6.3 DC MACRO OS HSM

Filter: Mentter HD CPL

Instellingen: P-stand, Diafragma f/5.3, Sluitertijd 1/500 sec., Iso 720, Belichtingscompensatie 0.0