Lekker veel muziek met wiebelende voetjes

Whoop whoop, mijn officiële tweede opdracht in da pocket! De afgelopen twee woensdagen heb ik repetities van fanfare OBK Westervoort (check hier hun Facebookpagina) mogen bijwonen en portret- en impressiefoto’s mogen maken. Eerst lekker naar buiten voor de portretten om vervolgens naar binnen te gaan voor de repetitie. Helaas was het licht niet optimaal waardoor de ISO flink omhoog schoot. Hierdoor is de ruis ook heel goed zichtbaar op de foto. Desalniettemin is het me aardig gelukt om flink wat te schieten! Na een tijdje van fotograferen ben ik lekker gaan zitten luisteren naar de prachtige muziek die iedereen uit zijn instrumenten wist te produceren.

En dan gaan we nu even door naar de reclame: op aanstaande 22 april om 19.30 uur geeft fanfare OBK Westervoort een concert! Dit concert vindt plaats bij Zalencentrum Wieleman in Westervoort met vrije entree. Ik zou zeggen: kom luisteren, want de repetities waren al prachtig!

Camera: Nikon D7200

Lens: Sigma 105 mm f2.8 EX DG MACRO OS

Filter: –

Instellingen: A-stand, Diafragma f/4, Sluitertijd 1/125 sec., Iso 25600, Belichtingscompensatie 0.0